-20%
Amikor egy este Daisy Justine színpadra lép, fogalma sincs róla, hogy az elsötétített nézőtéren ott ül a világhírű zeneszerző, Jason Hayes. A visszavonultan élő zseni Desdemonát keres új operája, a Shakespeare nyomán készült Othello számára.
Jason abban a pillanatban, hogy meghallja Daisyt énekelni, tudja megtalálta a sztárt, akit egész életében keresett. Nem könnyű azonban a lányt Genfből a Broadway csillogó fénykörébe csábítani. Daisy ugyanis ígéretet tett egy másik férfinak, és ezt az ígéretét nem szegheti meg, sőt még csak beszélni sem beszélhet róla.
Jasonnak mindössze két hete marad arra, hogy rávegye Daisyt, fogadja el a főszerepet. Minél közelebb kerül azonban céljához, annál nagyobb a rájuk leselkedő veszély is. Jason legendás zárkózottsága ugyanis több egy művészember hóbortjánál. Neki is van egy titka: egy elszánt gyilkos kerülgeti immár évtizedek óta. A zeneszerző mindent megtesz, hogy megvédje Daisyt - elsősorban önmagától. A lány azonban nem retten meg, hanem elhatározza, hogy csapdát állít, és saját magát teszi meg csaléteknek.

Iris Johansen legújabb könyve klasszikus szerelmes regény és lebilincselő bűnügyi történet egyszerre - egy nő története, aki egy rejtélyes férfi bűvkörébe kerülve nem tudja, miféle veszélyek leselkednek rá.
Ár: 1 992 Ft    
Megtakarítás: 498 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

143 x 213 x 18

Oldal:

232 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636891732

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az éj dala

Eredeti ár:

2 490 Ft (megtakarítás: 498 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek