-20%
Tényleg Albert Einstein volt a világ egyik legrosszabb férje? Vajon mi történt a tudós Lieserl nevű kislányával, aki az első feleségétől még a házasságkötésük előtt született, és rögtön örökbe adták?

Berlin, 1932.
Egy félmeztelen, fiatal, amnéziás nőt találnak Albert Einstein nyaralójához közel. Semmit sem tud magáról, még a nevét sem. Csupán egy szórólap van nála, amely a tudós egyik előadását hirdeti, de nem emlékszik, miért került hozzá. Kezelni kezdik egy pszichiátriai intézetben, és hamar kiderül róla, hogy kiváló matematikai érzékkel rendelkezik. Ám továbbra sincsenek emlékei, ezért a sajtó felkapja az ügyet, és elnevezik Einstein-lánynak. A nő pszichológusa, Martin Kirsch nyomozni kezd. Ki lehet ez a titokzatos páciens? Van-e bármilyen köze a tudóshoz? Esetleg nem egy külföldről átdobott kém a náci Németországban, Hitler hatalomra jutása előtt két hónappal?

Philip Sington éveken át kutatta Albert Einstein magánéletét, mielőtt megírta történelmi thrillerjét. A feszültségekkel teli, fordulatos regényt eddig tizennégy nyelven adták ki, és mindenhol nagy sikert aratott.
Ár: 2 952 Ft    
Megtakarítás: 738 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

460 g

Méret:

160 x 225 x 25

Oldal:

392 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639905221

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az Einstein lány

Eredeti ár:

3 690 Ft (megtakarítás: 738 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek