A Római Birodalom végnapjai
-20%
Évszázadokon keresztül Róma uralkodott Afrika vad vidékeitől egészen a hideg Britanniáig. Ám most keletről, a hullámzó füvű, végeláthatatlan síkságok felől egy eddig ismeretlen ellenség fenyegeti a Nyugatot - és egy olyan férfi vezeti őket, aki nem egyszerűen egy csatát akar megnyerni, hanem az egész birodalmat akarja romba dönteni.
Michael Curtis Ford lebilincselő regényében bemutatja a negyedik századi, hanyatló Nyugatrómai Birodalmat, amelynek császárai gyors egymásutánban követik egymást a trónon, és amelyet egyre több irányból fenyeget veszély. Ebben az ingatag időszakban Flavius Aetius hadvezér, aki ifjúkorát Hunniában töltötte, és aki már-már maga is hunná vált, belekényszerül egy olyan csatába, amelyben nem akar részt venni, ám amelyet nem veszíthet el. Ifjúkorában a hadvezér vad hunok között élve megtanulta szokásaikat, hogy egy hun akár az élete árán is lerója adósságát, a hunok fejedelme pedig szinte fiaként tekintett rá.
Róma fennmaradásáért küzdő felnőtt férfiként pedig szembekerül azzal az emberrel, aki egykoron megmentette az életét. Akitől fél, és akit egyben szeret és csodál - a csatatéren kell szembenézni Attilával, a legnagyobb, legfélelmetesebb ellensége, aki a Római Birodalmat valaha is fenyegette.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

450 g

Méret:

145 x 211 x 28

Oldal:

368 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9636353872

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Attila kardja

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek