A Föld gyermekei sorozat 4.
-20%
A regénysorozat negyedik részében a történet főhősei, Ayla és útitársa, Jondalar folytatják utazásukat a férfi szülőföldjére. Hűségesen kísérik őket megszelídített állataik is, nem kis meghökkenést és rémületet váltva ki a vándorútjukat keresztező emberekből.
Az egyébként is fáradságos utazást további akadályok nehezítik: hőseinknek megáradt folyókon, életveszélyes lápvidékeken és rejtélyes hegyi rengetegeken kell átkelniük. Ritkán találkoznak emberekkel, s amikor mégis, eleinte mindenki gyanakodva méregeti a furcsa kompániát. Sőt, egyszer a tébolyult vezetőjük elnyomása alatt szenvedő, vérszomjas amazonok törnek az életükre. Ám Ayla javasasszonyi tudománya, varázslatos tűzgyújtó technikája, Jondalar kőfaragó szakértelme, a magukkal hozott meglepő, de jól használható találmányok és vadászeszközök, valamint mindkettejük emberi kiválósága végül mindenhol tetszést arat, és a legszorultabb helyzetekben is győzedelmeskednek.
De sikerül-e átjutniuk a hatalmas gleccseren a tavaszi olvadás előtt? Képesek lesznek-e elegendő ivóvízhez és élelemhez jutni maguk és az állataik számára odafent, a fagy birodalmában?

"A Föld gyermekei" című regényciklus negyedik kötetében Jean M. Auel a tőle megszokott olvasmányos stílusban vetíti elénk őseink mozgalmas, kalandos és bizony sokszor veszedelmes mindennapjait.
Ár: 4 799 Ft    
Megtakarítás: 1200 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

500 g

Méret:

124 x 200 x 40

Oldal:

oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632547411

Kategória:

Kalandregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Átkelés a rónaságon I-II.

Eredeti ár:

5 999 Ft (megtakarítás: 1200 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek