78 lapos kártyacsomag útmutató könyvvel
-20%
Pozitív szemléletű, szeretetteljes kártya, mely ösztönző útmutatóként szolgál a mindennapokban. 78 lapos kártyacsomag útmutató könyvecskével.
A kártya mérete: 90 x 127mm

"A tarot régóta nagy tiszteletnek örvendő jóslási módszer, amely részletes és pontos olvasatot tesz lehetővé. Doreen Virtue és Radleigh Valentine megalkották az első olyan tarot-kártyát, amely teljes mértékben pozitív szemléletű, szeretetteljes és méltó a bizalmunkra. A lapokon szereplő összes üzenet - ahogyan Steve A. Roberts képei is - pozitív és szépséges, miközben a kártyacsomag őrzi a hagyományos tarot-kártyák varázslatos hatékonyságát. Az útmutató könyvecske elmagyarázza a pontos olvasathoz vezető lépéseket, és bővebben kifejti az egyes lapok jelentését.

HOGYAN DOLGOZZUNK AZ Arkangyalok ereje - tarot kártyával?
A tarot egy jövendőmondó eszköz, amelynek története a XV. századig nyúlik vissza. A tarot szóban a második t néma, így a szó kiejtése "taró". Érdekes módon Észak-Amerikában az első szótag hangsúlyos, míg más területeken a második szótag kap nyomatékot.
A tarot számtalan ember életét befolyásolta, megnyugvást, vigaszt hozott számukra, és meglátásokat adott nekik mind az örömteli időszakokban, mind a kihívások idején. Ez jelenti az egyik legpontosabb módszert, amellyel részletes útmutatást nyerhetünk a jövőnkre vonatkozóan, és válaszokat kaphatunk a kérdéseinkre. Ha a tarot-kártyáktól kérünk segítséget, az olyan, mintha együtt lennénk egy drága, bölcs rokonnal, aki ismeri az élet árnyoldalait és örömeit is. Azonban sokakat elriasztanak vagy megrémítenek a tarot hagyományos képei és kifejezései. Ezért megalkottuk az Arkangyalok ereje - tarot kártya-t, hogy megőrizzük az ősi jövendőmondó módszert, miközben csak pozitív, szelíd és életigenlő szavakat és képeket használunk.
A hagyományos tarot-ban megjelenő emberi érzelmek és tapasztalatok teljes skáláját megtartottuk, de újraértelmeztük a félelmen alapuló képeket és szavakat, hogy ne megrémítsük, hanem inkább felvidítsuk a kártya használóit.
Újraértelmezéseink új és élénk jelképrendszert hívtak életre, amely esetleg ismeretlen a tapasztalt tarot-olvasók számára. Azonban akár új tarot-használó kezébe kerül, akár olyan emberhez, aki már járatos a kártyavetésben, azt tapasztalod majd, hogy a pakliban lévő üzenetek felemelők, üdítők és pontosak. Törekedtünk arra, hogy megőrizzük a tarot hagyományos, részletes válaszait, és ezzel egyidejűleg leegyszerűsítsük az értelmezéseket, hogy az olvasónak ne kelljen többoldalas magyarázatokon átrágnia magát ahhoz, hogy útmutatást kapjon." (a Kiadó)
Ár: 5 192 Ft    
Megtakarítás: 1298 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

560 g

Méret:

103 x 137 x 50

Oldal:

oldal

Kötésmód:

papírdoboz

ISBN:

9882277271

Kategória:

Erotika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Arkangyalok ereje tarot-kártya

Eredeti ár:

6 490 Ft (megtakarítás: 1298 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek