Memoár, rendkívüli családregény nyomorból a milliárdokig az Újvilágban
-20%
A nagysikerű Hóvirág és a titkos legyező szerzője családja történetén keresztül új területre invitál, az Amerikában élő kínaiak sorsát mutatja be. Tanulságos, érdekes családportré, egy darab kultúrtörténet egy rejtett világról, emberek és kultúrák korlátok nélküli keveredéséről.

A szerző analfabéta ükapja és két fia a szegénység elől Amerikába menekült, ahol gyógyfűárusként kezdett el dolgozni a transzkontinentális vasút építésénél. Fong See, apja sikerein továbblépve, kiemelkedő tehetségével felépítette félelmetes kereskedelmi birodalmát, melynek révén kora leggazdagabb és legbefolyásosabb személyisége lett az Aranyhegyen, ahogy a kínaiak az Egyesült Államokat nevezik. Így született meg a "Fong Saga".

A keveredés és egybeolvadás története ez a regény a végtelen lehetőségek hazájáról, a Fong család életében megvalósult amerikai álomról, mely szédületes távlatokat és mesés gazdagságot biztosított számukra. A család története szól a lehetetlenről, az emberi akaraterő és a kitartás által megvalósult hihetetlen álomról.
Ár: 3 192 Ft    
Megtakarítás: 798 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

570 g

Méret:

141 x 205 x 36

Oldal:

552 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött

ISBN:

9639711433

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Aranyhegyen

Eredeti ár:

3 990 Ft (megtakarítás: 798 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek