Kirov Saga 1.
-20%
Szeretni.
Egy férfit, aki nem lehet a tiéd.
Egy országot, amely nem lehet a hazád.
Miközben Párizs - ha lassan is, de - kezd magához térni az 1803-as év viharos politikai megrázkódtatásaiból, Anne Peters, a fiatal, szegény, otthontalan nevelőnő, egy angol tengernagy árván maradt lánya tétován keresi a talpon maradás lehetőségét az új életre kelt, de még ezernyi bizonytalansággal teli városban.
És mivel Franciaország újabb háborúkra készül, elfogadja a váratlanul útjába kerülő menekülési lehetőséget, és vállalja, hogy új életet kezd az ellenállhatatlan Nyikolaj Kirov gróf szolgálatában. Ezzel új otthonra és családra lel a csillogó orosz fővárosban, és új nevet is kap: Anna Petrovna lesz belőle.
Az új munkaadója zsúfolt, eseményekkel teli életébe felkészületlenül belecsöppenő Anne-nek minden tudására, fokozatosan kifejlődő, bölcs asszonyi belátására szüksége van ahhoz, hogy helyt tudjon állni. Az útja Szentpéterváron és a vad, kaukázusi hegyeken át az Oroszország elleni francia támadásig, Borogyinóig és a felperzselt Moszkváig vezet. És miközben Napóleon a végső összecsapásra gyűjti erőit, Anne szívének is meg kell vívnia a maga csatáját.

Noha első regénye már egyetemista korában megjelent, Cynthia Harrod-Eagles az angol nyelv és irodalom, történelem és filozófia szakot elvégezve hirtelen pályamódosítással az edinburgh-i Coca-Cola gyár üzletkötője lett, később - már Londonban - a BBC pénzügyi osztályán helyezkedett el, és az írás afféle szabadidős tevékenység maradt a számára.
Főállású íróként a nevét fémjelző MORLAND DINASZTIA első kötetének megjelenése, 1979 óta dolgozik. Az eredetileg tizenkét részesre tervezett regényfolyam sikerét jelzi, hogy Angliában hamarosan már a harmincötödik rész is a boltokba kerül. (Magyarul az első négy könyv jelent meg a '90-es évek végén.)
Ár: 3 199 Ft    
Megtakarítás: 800 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

700 g

Méret:

145 x 205

Oldal:

656 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636354664

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Anna

Eredeti ár:

3 999 Ft (megtakarítás: 800 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek