-20%
Wulf Tryggvasen, a viking harcosból lett halhatatlan Sötét Vadász gyakran gondol a régmúlt időkre. Hol vannak már azok az ómódi, jóízű csatározások? Az ellustult démonok visítva menekülnek, ha csak meglátják. Legújabb, már-már bosszantóan egyhangú küldetése azonban hamarosan rémálommá változik. Ezúttal soha nem látott erejű, rettenetes démonhordával kell felvennie a harcot. A mindenre elszánt szörnyek végső csapásra készülnek a halandók ellen. Hosszú évezredek óta végre elérkezettnek látják az időt, hogy véget vessenek az átoknak, amely a földmélyi sötétségbe száműzte őket.
Wulf feladata megvédelmezni tőlük Cassandrát, kinek sorsa, hogy életet adjon a gyermeknek, aki megmentheti a világot a nagy Pusztító rémuralmától. Az apollita anyától született lány abból a fajból származik, amelynek tagjait Wulf több mint ezer éve fáradhatatlanul üldözi. A nő bátorsága és ereje azonban végül rabul ejti a férfi régóta fagyos, érzéketlen szívét.
Ám egy ősi átok miatt az apolliták mindannyian kínhalált halnak huszonhét éves születésnapjukon. Cassandrának már csak néhány hónapja maradt...
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

510 g

Méret:

115 x 180 x 0

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632543000

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Angyali csók

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek