Egy élet cserepei
-20%
Kate Bartont, a peres ügyvédet és gyermekét egyedül nevelő zaklatott édesanyát megrendíti, amikor a lánya exkluzív brooklyni magániskolájából azzal a hírrel hívják fel, hogy Ameliát - az ő intelligens, kitűnően teljesítő tizenöt éves lányát - csaláson kapták. Ám amikor Kate megérkezik a Grace Hallba, váratlanul egy ennél messze letaglózóbb hírrel kell szembesülnie: Amelia meghalt. Elkeseredésében levetette magát az iskolaépület tetejéről. Legalábbis ezt közli Kate-tel a Grace Hall és a rendőrség. És ő ebben a hitben él mindaddig, amíg egy névtelen üzenetet nem kap: Amelia nem ugrott le. Kate ezek után ki akarja deríteni az igazságot - nem számít, hová vezet. Amelia e-mailjeit, SMS-üzeneteit és facebookos bejegyzéseit böngészgetve rekonstruálja lánya életének darabkáit meg a benne szereplőket, és fényt derít arra, hogy mit is keresett aznap a Grace Hall tetején - és hogyan halt meg.
Az Amelia titkok és hazugságok, barátok és piszkálódások története. Arról szól, hogy mennyire ismerheti jól egy szülő a gyerekét, és hogy egy anya milyen messze hajlandó elmenni annak érdekében, hogy megőrizze a lánya emlékét, akinek az életét megmenteni nem tudta.

"Fantasztikus... Nagyon jól megcsinált. Ha a Holtodiglan tetszett, ezt is imádni fogod." (Jodi Picoult)

Kimberly McCreight írásai eddig az Antietam Review-ban, az Oxford magazinban, a Babble-ben, a New York Times Motherlode blogján, a The Timesban (London) és a New York magazin online kiadásában jelentek meg. A brooklyni Park Slope-ban él férjével és két lányával.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

580 g

Méret:

130 x 200

Oldal:

492 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636899561

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Amelia

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek