-20%
Dr. Kathy Winsent feltűnően szép egyetemi tanárnő, régészeti szaktekintély. Egy reggel telefonhívást kap egy ismeretlentől, aki segítségét kéri a legendás alminahatrai ékszer felkutatásában.
Kathy először szakmai kíváncsiságától vezérelve, később mindinkább a rejtélyes telefonáló - Richard - iránti vonzalmának engedve, elfogadja az ajánlatot. Négy másik kutatóval megkezdik a keresést Dél-Amerikában a nyakék és egy titkos tekercs után.
Egy rivális kutatócsoport is az ékszer nyomába ered, akik rossz célra akarják felhasználni annak - a hiedelmek szerint - természetfeletti erejét. Kathy számára nem várt kalandok, fordulatok veszik kezdetét, mindez az ismeretlen és félelmetes környezetben, ellenségektől körülvéve. Egyedül a feleségét elvesztett Richard szolgál neki támaszul.
A nyakéknek valóban hatalma van. Megismerünk egy ősi világot, amelyben ez a hatalom tartott rendet, azonban valami véglegesen elromlott. Kibontakozik szemünk előtt a jó és a rossz örök háborúja a szellemvilágban, melynek megoldása Kathy bátorságán, erején és döntésein múlik.
Ár: 2 000 Ft    
Megtakarítás: 500 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

140 x 200 x 11

Oldal:

208 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638859433

Kategória:

Kalandregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Alminahatra titka

Eredeti ár:

2 500 Ft (megtakarítás: 500 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek