-20%
Az Ajándék a küszöbön családregény. A Telepesek-Telkesek története. Oknyomozó írás, szenvedélyek és nagy titkok nyomában jár.

Volt-e Ferenc Józsefnek törvénytelen gyermeke? Netán ez a gyermek Magyarországon született? Miért ad nászajándékként az uralkodó budai telkeket és kőhajtásnyira a Várpalotától házat az Attila úton Erzsébet királynő egyik komornájának? Tudták, hogy a napelemet egy amerikai tudós találta fel, aki mellesleg magyar volt? Telkes Máriának hívták. De vajon mit kerestek felmenői Dél-Amerikában? Gondolták volna, hogy a nyugalmazott miniszteri főszámtanácsos, a Központi Névmagyarosító Társaság elnöke talált gyermek volt? És miért tért ki hitéből?

Ó boldog békeidők! Melyek után zordabbak jönnek...

Az orvos-író Telkes Margit sikerese első könyve, a Leleteim után most újabb regénnyel örvendezteti meg olvasóit. Egy olyan, egyszerre otthonos és idegen világba kalauzol el, amelynek ugyanúgy természetes szereplője Rubin Izsák, a zsidó szatócs, mint Ferenc József osztrák császár, magyar király és a gödöllői bálról sietősen távozó felesége, Sissy, illetve mint a XX. század csetlő-botló figurái.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

370 g

Méret:

140 x 210 x 20

Oldal:

280 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639885127

Kategória:

Családregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Ajándék a küszöbön

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek