-20%
Hazel Bannock és Hector Cross, akik immár mindketten a Bannock Olajtársaság tulajdonosai, nőgyógyászhoz mennek Londonba, mert Hazel gyereket vár. A hazafelé úton két fegyveres afrikai motoros üldözőbe veszi Hazel kocsiját, és megsebesíti őt. Hazel a kórházban belehal a sérüléseibe, de kislányát császármetszéssel világra segítik az orvosok.
Amíg Hector Londonban tartózkodik, vidéki rezidenciáján tűz üt ki. A nyomokból arra lehet következtetni, hogy a gyújtogatás célja az lett volna, hogy Hector újszülött kislányát eltegyék láb alól.
Hector és régi Cross Bow-s kollégái bosszút esküsznek. Az első számú gyanúsított a Tipoo Tip klán egyik utolsó életben maradt tagja. A nyomozás során váratlanul kiderül, hogy a gyilkos összefüggésbe hozható a klinikával. Hamarosan azonban lehull a lepel a Bannock család sötét dolgairól. Miért is ítélik el az egyik testvért, és ő hogyan épít ki egy egész bűnszervezetet a börtön évei alatt. Hogyan lesz egy bűnözőből Kongó királya és miniszter elnöke. Hector és csapata kideríti, hogy mi állt a gyilkosság hátterében és kegyetlen bosszút áll a kislánya életére törőkön.
Ár: 2 559 Ft    
Megtakarítás: 640 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

380 g

Méret:

120 x 200 x 36

Oldal:

560 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639124561

Kiadó:

Delej Kft.

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Afrika mélye

Eredeti ár:

3 199 Ft (megtakarítás: 640 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek