-10%
Egy békében élő nagypolgári család. Egy nyugalmas villa. És a történelem, amely mindent felforgat.

Augsburg, 1916. Javában folyik az I. világháború, amiből a Melzer család is kénytelen kivenni a részét. A villában katonai kórházat rendeznek be a háborús sebesültek számára, a család nőtagjai és a személyzet is segédkeznek a betegek ápolásában.
Marie, Paul Melzer ifjú felesége átveszi a fronton szolgáló férjétől a textilgyár irányítását, ám makacs apósa kezdetben nem nézi jó szemmel menye haladó ötleteit. Ráadásul a munkások lázadoznak, a nyersanyag egyre kevesebb, a megélhetés pedig már a család számára is kétséges.
Marie mindent megtesz, hogy megmentse a gyárat a csődtől, és nem adja fel a reményt, hogy Paul egyszer visszatér hozzá. Egy nap azonban megjelenik a villában a nagyvilági Ernst von Klippstein, és szemet vet a fiatalasszonyra...
Anne Jacobs izgalmas romantikus regényfolyama egy gazdag család és a cselédség mindennapjaiba enged betekintést. Az önállóan is olvasható második kötetből megtudhatjuk, milyen volt az élet Németországban az I. világháború idején, és hogy nincs az a történelmi tragédia, amely az igaz szerelem útjába állhat.
Ár: 3 951 Ft    
Megtakarítás: 439 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

602 g g

Méret:

Oldal:

584 oldal

Kötésmód:

KARTONÁLT

ISBN:

9789633247679

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A villa lányai

Eredeti ár:

4 390 Ft (megtakarítás: 439 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek