-20%
Mindenkinek más és más elképzelése van az álomüdülésről: van, akinek fényűző tengerparti koktélbár és bungaló jut eszébe pálmafák alatt, egy kék lagúna öblében. Mások arisztokratikus dél-franciaországi kastélyüdülőkbe képzelik magukat, ahol megérint a paloták patinás nagyvilági csillogása. Megint mások a buja délkelet-ázsiai vagy karibi paradicsomokba indulnának.
Steven B. Stern igazi világutazó, aki a luxusüdülők közül is messze kiemelkedő létesítményekről ír. Többször felkereste és értékelte ezeket az üdülőket, és segítségével részesei lehetünk a fantasztikus, egzotikus és félreeső hedonista rejtekhelyekre tett utazásoknak. Ha pedig úgy adódik, hogy luxuskörnyezetben szeretnénk eltölteni következő üdülésünket, a választásban is bátran igénybe vehetjük a segítségét.
Útikönyve minden üdülő esetében részletes leírással szolgál a szállodák történetéről, lakosztályairól és szobáiról, az étkezési lehetőségekről, a sportlétesítményekről, a vásárlási lehetőségekről, szórakoztató programokról és a környék lehetőségeiről. A különleges kalauzt több mint 700 színes fénykép illusztrálja.
Ár: 7 999 Ft    
Megtakarítás: 2000 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1710 g

Méret:

222 x 280 x 30

Oldal:

464 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633708538

Kategória:

Albumok

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A világ 100 legjobb luxusüdülője

Eredeti ár:

9 999 Ft (megtakarítás: 2000 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek