-20%
A Downton Abbey rajongóinak - a New York Times bestsellere.

EGY VISZONY ELKEZDŐDIK, EGY KORSZAK VÉGET ÉR...

Akik szívesen olvasták Kate Mortontól Az elfeledett kertet, és szeretik a Downton Abbey hangulatát, azok rajongani fognak a New York Times bestselleréért, amely lebilincselő történetet mesél el szerelemről és bánatról. 1938 tavaszán járunk, amikor is a zsidóknak már nem biztonságos Bécsben élniük. A fiatal lánynak, Elise Landaunak fel kell cserélnie fényűző, estélyekkel és pezsgővel teli életét az angliai szobalányok egyhangú mindennapjaival. Lakóhelye ezentúl Tyneford lesz, az öbölnél álló hatalmas ház, ahol a cselédek folyvást ezüstöt fényesítenek, és frissítőket szolgálnak fel a teraszon. De a háború fenyegetően közeleg, a világ nagy változások előtt áll. Amikor Tyneford urának ifjú örököse, Kit hazatér, a két fiatal között szokatlan barátság szövődik, amely átformálja Tynefordot és Elisét is - visszavonhatatlanul.

"A Tyneford-ház a szerelem, a család, az izgalom és a túlélés mesterien megírt története. Natasha Solomons megkapó részletességgel és realizmussal festi elénk a merev társadalmi konvenciók között izzó vágy és remény rég tovatűnt világát, miközben elmeséli Elise Landau, a művészcsaládból származó, fiatal osztrák zsidó lány történetét, aki menekülni kényszerül bécsi otthonából, poggyászában mindössze egy vaskos háztartási útmutatóval és apja utolsó regényének kéziratával, amely egy mélyhegedű belsejében rejtőzik..." (Katherine Howe)

"A Tyneford-ház gyönyörű, régimódi történet, amely az angol udvarházak, a régi arisztokrácia és az úri cselédség idejébe repít vissza minket. Ebbe a környezetbe helyezi Natasha Solomons bátor hősnőjét, akinek hihetetlen szerelmi története az utolsó oldalig izgalomban tartja az olvasót." (Kathleen Grissom)

"Solomons megkapó meséjének részletgazdag történetszövése mindvégig fenntartja az olvasó érdeklődését. A regény lebilincselően mutatja be a vidéki élet nyugodt, visszafogott hangulata és a háború őrjöngése között feszülő ellentétet." (Library Journal)

"A regény felénél járva olyannyira magába szippantott ez a nagyszerűen megírt történet, hogy alig bírtam tovább olvasni, annyira féltem, hogy a befejezés nem az én vágyaim szerint alakul majd. A művet, amely a Vágy és vezeklés történetére emlékeztetett, áthatja a mélységes szomorúság és a remény... Imádtam ezt a könyvet." (Donna Marchetti, The Cleveland Plain Dealer)

"Ha lehunyom a szemem, látom magam előtt a Tyneford-házat." A Manderley-ház asszonyához illő felütés, azonban túlmegy a romantikus krimi határain. 1938 tavaszán Elise Landau úgy menekül ki a számára egyre veszélyesebb Bécsből, hogy jelentkezik szobalánynak egy angol úri házba - dacára annak, hogy Ausztriában gazdag és előkelő életet élt ünnepelt opera-énekesnő anyja és regényíró apja mellett. Miután Tynefordba kerül, nemcsak a brit urak és cselédek sajátos életvitelével kell szembesülnie, hanem az elkerülhetetlen előítéletekkel is, mivel Elise zsidó. Bájos, mégis komoly mű: a könyvklubok kedvence lehet." (Library Journal)
Ár: 2 552 Ft    
Megtakarítás: 638 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

145 x 205

Oldal:

oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636354725

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A Tyneford-ház

Eredeti ár:

3 190 Ft (megtakarítás: 638 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek