-20%
Végy egy álruhában menekülő, özvegy First Ladyt, tegyél hozzá egy szenzációra éhes újságírót, adj melléjük két árva gyereket, és megkapod Phillips újabb brilliáns romantikus regényének hihetetlen hozzávalóit: nevetést és szerelmet igazi női problémákkal vegyítve, kifinomult érzékkel tálalva.
Cornelia Case a First Lady. Egész életét gúzsba kötve, magas politikai tisztségek korlátai között élte - először az alelnök lányaként, aztán a nemrég merénylet áldozatává vált elnök feleségeként. Most azonban kétségbeesetten vágyik egy kis szabadságra...
Mat Jorik újságíró. Volt felesége a végrendeltében őt nevezi meg két lánya gyámjaként, noha biológiailag nem a férfi a gyerekek apja. Hét lánytestvér bátyjaként és pótapjaként Mat köszöni szépen, nem kér többet gyerekekből, pláne nem nőneműekből. Ám a lelkiismerete nem engedi, hogy magára hagyja a lányokat, és mivel tudja, milyen sorsuk lenne nevelőotthonban, úgy dönt, elviszi őket iowai nagyanyjukhoz.
Egy sztrádabüfénél találkoznak, miután a First Lady kocsiját - benne minden pénzével- ellopják. Együtt indulnak Iowába, de az utazás nem zökkenőmentes. Miközben az FBI és a titkosszolgálat minden erejét beveti az eltűnt First Lady keresésére, Nealy lehetőséget kap arra, hogy kiváltságok nélkül élhessen mindazzal az ismeretlen hétköznapi élménnyel, amire vágyott. Együtt utaznak át Amerikán, álmaikat kergetve, hogy megtalálják önmagukat. De meddig kerülheti el Nealy a leleplezést? Mi történik, ha Mat rájön, kicsoda valójában? Mi lesz a lányokkal?
"A szeretőm a First Lady"-ben megvan minden, amit Susan Elizabeth Phillips könyveiben szeretni lehet. Érzéki feszültség. Humor. Pergő párbeszédek. Látni, hogy ez a négy ember felfedezi igazi énjét és fokozatosan családdá olvad össze a hosszú út alatt, egyszerre lenyűgöző és szívszorító. Ebben mesteri Susan Elizabeth Phillips - megnevetteti és meg is ríkat.
Ár: 2 719 Ft    
Megtakarítás: 680 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

450 g

Méret:

145 x 210 x 29

Oldal:

384 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9639803435

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A szeretőm a First Lady

Eredeti ár:

3 399 Ft (megtakarítás: 680 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek