-20%
Fil életútja mózesi módon kezdődik, amidőn szülei csecsemőként egy kosárban Dominus Domno, Admiratio város agglegény orvosának küszöbén hagyják. Domno felneveli az ifjú Filt, aki húszéves korára szerelembe esik tejtestvérével, Hadassával. Ám éppen szerelmük kiteljesedésének napján megjelennek Fil vér szerinti szülei, akik egy cirkusznál dolgoznak. Fil, engedelmeskedvén feltámadó, az ismeretlen megismerése utáni vágya vonzerejének, elhagyja Domnót és Hadassát is, elmegy szüleivel a vándorcirkuszba. Deludo, a cirkusz igazgatója sötét gonosztevő, aki emberek tucatjainak halálában játszik homályos szerepet, és aki a cirkuszt alantas terveinek eszközéül használja. Fil a cikruszban megismerkedik a gyönyörű kötéltáncosnővel, Bettyvel, akivel egymásba szeretnek.
Fil ekkor szörnyű morális válaszút elé kényszerül: engedjen-e vágyának, mely a gyönyörű Bettyhez húzza, vagy tartsa meg Hadassának tett fogadalmát, és térjen vissza Admiratióba?
Fil 25 évet átölelő, kalandoktól hemzsegő, tragédiák sorával átitatott élettörténete alatt mindvégig csupán áldozata önnön sorsának, nem ő alakítja azt. Mi az ára az egyén boldogságának, és megéri-e küzdeni, teszi fel a kérdést a szerző, amidőn számtalan módon festi meg egy szenvedő fiatalember kétségektől és elfojtani kényszerült vágyaktól feszülő lelkének megannyi érzelmi rezdülését.
Ár: 1 996 Ft    
Megtakarítás: 499 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

640 g

Méret:

150 x 207 x 29

Oldal:

464 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9639919297

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A szerencse fia

Eredeti ár:

2 495 Ft (megtakarítás: 499 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek