-10%
Vágyak egy sziget kapujában

Virginia Angels, a fiatal amerikai lány, egy szerelmi csalódás után Szardíniára utazik. Semmit sem tud a szigetről, de hamar felfedezi a szépségét, az ízeit, az embereket, miközben lehetetlenebbnél lehetetlenebb helyzetekbe keveredik. A véletlenek folyton egy idegen, ám felettébb karakán férfi útjába sodorják, aki nemcsak ostorozza a lányt, hanem felkelti az élet utáni vágyat is benne. Virginia rádöbben, hogy a "szárd szikla" nem csupán köveket takar, hanem egy erős és határozott férfit is.

A röpke nyaralás azonban megváltozik, amikor kiderül, hogy ki a titokzatos férfi. Rejtett egyezségük az őrület és az észszerűség határán mozogva taszítja őket egy olyan élethelyzetbe, amellyel nehezen barátkoznak meg.

Vágyak, cselszövés, fájdalmak és szenvedély egy szigeten, amely szerelembe ejti az embert, és örökre megpecsételi a sorsát.

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal egy könnyed, szórakoztató, ám emberi lelket boncolgató, perzselő érzelmekkel megtűzdelt nyári történetbe repíti az olvasót
Ár: 3 869 Ft    
Megtakarítás: 430 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

320 g

Méret:

Oldal:

342 oldal

Kötésmód:

kartonált

ISBN:

9786156145048

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A szárd szikla

Eredeti ár:

4 299 Ft (megtakarítás: 430 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek