Az U. F. O. katasztrófa
-20%
Egy koronatanú megdöbbentő beszámolója az új-mexikói Roswell melletti 51-es körzetben rejtélyes ufókatasztrófáról, valamint az eset politikai és technológiai következményeiről.
A szerző halála előtt közjegyző jelenlétében és eskü alatt erősítette meg, hogy mindaz igaz, amit az olvasó által kézben tartott könyvében megírt. Alighanem ez is közrejátszott abban, hogy ma már folyamatosan kerülnek fel az FBI honlapjára az esettel kapcsolatos dokumentumok, és az évtizedes titkolózást a folyamatos információcsepegtetés váltotta fel...
Korábban a szemtanúkat szinte kivétel nélkül elhallgattatták, ám Philip J. Corso közel kilencvenévesen felfedte titkát: látta az ufó roncsait és a zuhanásban elpusztult földönkívülieket. Az ezredes tagja volt Eisenhower elnök Nemzetbiztonsági Tanácsának. Szupertitkos feladata az volt, hogy feldolgozza az 1947-es ufókatasztrófa anyagát a Pentagon számára, illetve irányítsa a lezuhant csészealjban talált technológiák (mikroprocesszor, lézer stb.) átvételét a katonai és a polgári felhasználás számára. További megdöbbentő információkat is tartalmaz a könyv az űrprogramokról és a hidegháborús időszak fejlesztéseiről.
Ár: 1 592 Ft    
Megtakarítás: 398 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

141 x 200 x 24

Oldal:

384 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9883131442

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A roswelli titok

Eredeti ár:

1 990 Ft (megtakarítás: 398 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek