-20%
Krisztus után 64-ben Róma ura Néró, aki szívesebben lenne színész vagy szekérhajtó, mint a Birodalom császára. A kiismerhetetlen, szenvedélyes és veszélyes Néró száműzte Senecát, az egyetlen embert, akiben bízhatott, majd őrültekkel és összeesküvőkkel vette körbe magát. Amikor egyre nagyobb tömegekhez jut el a prófécia, amely szerint a Mennyei Királyság csak akkor érkezik el, ha Róma lángokban áll, Nérónak külső segítségért kell folyamodnia.
A paranoia és ármány melegágyába érkezik meg Sebastos Abdes Pantera, más néven a Leopárd, aki egykoron Seneca elit kémhálózatának volt tagja. Ő korábban Britanniában beleszeretett egy helybéli lányba, a nő azonban egy felkelés áldozatául esett, és a Leopárdnak esze ágában sincs azt a Birodalmat szolgálni, amely végzett feleségével és gyerekével.
Nérónak képes nemet mondani, de a kémfőnök Senecának nem, aki a kikötőben várja őt, ismét ármányt szőve, hiszen megtalálta Math-t, a szekérhajtó fiút, akiből a legkiválóbb kém válhat - ha addig nem végez vele valaki.
Ár: 3 744 Ft    
Megtakarítás: 936 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

600 g

Méret:

147 x 208 x 10

Oldal:

592 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

6155049637

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A római kém

Eredeti ár:

4 680 Ft (megtakarítás: 936 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek