Pszichológiai írások
-20%
"Gyűjteményes kötetünk négy Popper-tanulmányt tartalmaz. Az "Ingovány" - melynek alcímét választottuk címadónak- a szerző megjegyzése szerint "a pálya végén bandukoló pszichológus egyetemi tanár kétségeiről szól". Megírására a szerzőt a megismerés vágya sarkallta. Kérdéseket tesz fel, és próbál rájuk válaszolni. Mi marad meg egy emberből? Minden, ami energia: gondolatai, érzései és tettei. És mi vész el? Minden, ami anyagi forma: a test eltűnik az időben. És az ismert mécseshasonlat, melyet a szerző több könyvében is megtalálunk: az eloltott mécses másnap ugyanazzal a lánggal ég?
A könyv másik írása a "Ne menj a romok közé" - a megszakadt kapcsolatok tragikuma, az emberi élet legfontosabb jelensége, az érzelmek, az összetartozás tudománya. Fontos tapasztalatait fogalmazza meg életünkről: a valóságban, a jelenben éljünk, ne a múltban, ami már nincs, és ne is a jövőben, ami még nincs.
A "Lélek és gyógyítás" a lelki betegségek gyógyításával foglalkozik, elemzi a pszichoterápia módszereit, és azt is, hogy kiből lesz, lehet jó pszichoterapeuta. Végül egy korai Popper-tanulmány, a "Kriminálpszichológia" zárja a kötetet." (a Kiadó)
Ár: 3 160 Ft    
Megtakarítás: 790 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

620 g

Méret:

155 x 211 x 25

Oldal:

384 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9632481944

Kiadó:

Saxum Kiadó

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A rejtőzködő lélek keresése

Eredeti ár:

3 950 Ft (megtakarítás: 790 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek