-20%
Harry Pendel a panamai Pendel & Braithwaite úri szabóság karizmatikus tulajdonosa, akinek ollója mindenkinek szabott már legalább egy öltönyt Közép-Amerikában, aki számít; a kövérkés és titokzatos Andrew Osnard pedig kém, kettős küldetéssel. Az egyiket kormányától kapta: rajta kell tartania szemét a panamai belpolitikai eseményeken, hiszen a Panama-csatorna 1999. december 1-jén amerikai kézből a helyiek irányítása alá kerül. Másik tervéről azonban csak egyedül ő tud: ki akarja használni az alkalmat, hogy végre megszerezze magának a vagyont, ami meglátása szerint kijár neki.
A két férfi világának szereplői ugyanazok, ám az teljesen más, hogyan látják és láttatják ezeket a szereplőket - az eseményekről nem is beszélve, amelyek vagy megtörténtek, vagy nem, esetleg csak úgy tűnik, mintha megtörténtek volna...

John le Carré briliáns könyve - amelyből film is készült Geoffrey Rush és Pierce Brosnan főszereplésével - nemcsak elsőrangú kémregény, hanem maróan pontos szatíra a kémkedés világáról, és arról, ki meddig megy el, hogy magát és környezetét becsapja.
Ár: 2 704 Ft    
Megtakarítás: 676 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

390 g

Méret:

147 x 208 x 24

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

6155272110

Kategória:

Kalandregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A panamai szabó

Eredeti ár:

3 380 Ft (megtakarítás: 676 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek