Démoni érintés I.
-20%
Minden vámpírok atyja, Véreskezű Casimir irányításával a vérszívók átvették az uralmat a világunk felett. Az emberek többségére azonnali halál várt, akik életben maradtak, azok vagy a vámpírokat szolgálják, vagy űzött vadként élnek a csatornákban.
Az emberi lázadók vezetője őrült tervet eszelt ki. Hogy megmentse a világot, hosszú évek munkája során feltalált egy időgépet. A küldetés célja: visszautazni a középkorba, felkutatni Véreskezű Casimirt, mielőtt vámpírrá változott volna, és még emberként végezni vele.
A végzetnek köszönhetően Katherine Glanville lesz a szerencsétlen kiválasztott. Visszaküldik út a múltba, ahol férfiruhája és furcsa viselkedése miatt azonnal el is könyvelik boszorkánynak.
A feladat végrehajtása csak látszólag egyszerű: kettesben kell maradnia a férfival, hogy egy óvatlan pillanatban megölhesse. De mi van, ha az emberi Casimir kedves, önfeláldozó és jó lélek? Ha a valódi gonosz egy az egyházon belül működő szekta, a Vérző Rózsa Rend? Vagy ez csak a látszat? Katherine-nek rá kell jönnie, hogy az ember életét elvenni még a jövő ismeretében sem olyan egyszerű, mint az gondolta...
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

550 g

Méret:

135 x 204 x 40

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632456072

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A múlt árnyai

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek