Segrétain, Franck
-20%
"Színes és érdekfeszítő könyvet ismerhetünk meg Franck Segrétain művében. Feltárulnak előttünk a második világháború legfontosabb eseményei és jellemzői: a nagy csaták, a megszállókkal szembeni ellenállás, a háború iszonyata.
A magyar olvasó számára különösen érdekes lehet, hogy miközben színes képet kap a világháború legérdekesebb pillanatairól, betekinthet egy kevésbé ismert világba: hogyan látták a franciák a világháborút, s ebben saját szerepüket. Megjelenik az összeomló, a német megszállókkal együttműködő, a nekik ellenálló, majd győztes Franciaország is. Könnyen érthető, tömör és érdekes szövegrészletek kísérik a gazdag képanyagot, mely lehetővé teszi a folyamatos olvasás mellett a böngészést is. Így e szép könyv a témát ismerőnek és a világháború történetét most felfedezőnek egyaránt élvezetes olvasmány.
Kiemelkedő erénye a kötetnek a jól válogatott képek és grafikák sokasága. A gazdag fotóanyag újdonságokat rejt: nem a tankönyvekben és más munkákban már látott fotókkal találkozunk. A grafikák lehetővé teszik a részletek megismerését, legyen szó akár a katonák egyenruhájáról, a tankokról vagy éppen a repülőgép-anyahajókról." (Száray Miklós)
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

540 g

Méret:

216 x 288 x 10

Oldal:

80 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9631965223

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A második világháború

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek