Rózsa-Flores Eduardo kézikönyve
-20%
\\\\\\\"Megtaláltuk Rózsa-Flores Eduardo hagyatékát egy fémdobozban. A testamentum egy kézikönyv volt, amiből Eduardo \\\\\\\"dolgozott\\\\\\\". Kidolgozta annak teóriáját, hogyan lehet fegyver, harc és háború nélkül kiharcolni és megvalósítani az elszakított részeken élő magyarság autonómiáját.
Modern korunkban hogyan rázzuk le a rabigát. E könyvet a kilencvenes évek közepe táján kezdte összeállítani vagy írni, még a balkáni háború idején - ott délvidéken.
Rózsa-Florest hívta szülőföldje, Santa Cruz (Bolívia gazdag tartománya), hogy segítsen a népszavazáson szentesített autonómia kiépítésében. Naivan magával vitt két erdélyi költőt is, hogy tanuljanak, s e tudásukat hasznosítva akár szülőföldjükön is kamatoztassák. Rózsa-Flores Eduardo nem tartotta be maradéktalanul a kézkönyvében leírtakat. 2009. április 16-án hajnalban két társával együtt lemészárolták Evo Morales elnök kommandósai. Két munkatársát pedig foglyul ejtették.
Egyszer mondta volt nekem, hogyha bármi történik vele, hozzam nyilvánosságra egy könyvét, amit vagy megkapok, vagy megtalálok. Íme, itt a könyv (...)\\\\\\\" (Brády Zoltán)
Ár: 1 552 Ft    
Megtakarítás: 388 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

180 g

Méret:

140 x 198 x 12

Oldal:

218 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638844231

Kategória:

Egyéb

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A magyar szabadságharcos tudnivalóiról

Eredeti ár:

1 940 Ft (megtakarítás: 388 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek