-10%
Azért nem fedeztük fel e titkot évezredeken keresztül, mert elmulasztottuk szemügyre venni, ami ott volt az orrunk elõtt. Oly könnyen elterelik figyelmünket életünk problémái, a drámai feszültségek, a világ eseményeinek zajló áradata, hogy könnyen elsiklunk a leghatalmasabb felfedezés mellett, ami mindvégig a szemünk elõtt volt - pedig egyszeriben kiránthatna minket a szenvedés mocsarából, s örök boldogságunk sarokkövévé válhatna.

Minden kérdésedre megérkezik a válasz.
Minden vágyad beteljesül.
Soha többé nem kell félned.

Ez lesz életed legnagyszerûbb felfedezése.

Rhonda Byrne, az oly sokak által kedvelt sikerszerzõ globális méretû jelenséget indított el 2006-ban megjelent, A Titok címû könyvével. E sorsfordító erejû mû feltárta az olvasók elõtt a bennünk rejlõ kiaknázatlan lehetõségeket. Ám Rhonda útja azóta sem ért véget: belsõ hangja arra késztette, hogy folytatnia kell kutatását a még feltáratlan rejtett bölcsesség után. Tizennégy éven át kutatott, mire rátalált arra az egyetemes igazságra, amit e könyv lapjain oszt meg olvasóival.

A legnagyobb titok olyan kvantumugrás, amely az olvasót az anyagi világból a spirituális világba, a csodálatos lehetõségek mezejére kalauzolja. A kötetben fellelhetõ tanításokat a szerzõ könnyen elvégezhetõ gyakorlatokkal együtt adja át nekünk, melyek azonnal, élesben is bevethetõek, s olyan mély feleszméléseket nyújtanak, amelyek minden szorongásunkat és fájdalmunkat eloszlatják.

"A Titokban bemutattam, hogyan lehetsz azzá, akivé lenni kívánsz, s miként tehetsz és szerezhetsz meg mindent, amire a szíved vágyik. Mindez továbbra is maradéktalanul érvényes - éppolyan igaz, mint eddig. E könyv viszont kiegészíti a korábbiakat a legnagyobb felfedezéssel, amit emberi lény tehet, és megmutatja Neked a kiutat, ami a negatív hozzáállás, a problémák és a nemkívánatos körülmények fogságából az örök boldogság eléréséhez vezet" - részlet a könyvbõl
Ár: 5 391 Ft    
Megtakarítás: 599 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

706 g

Méret:

Oldal:

267 oldal

Kötésmód:

kemény táblás

ISBN:

9789635071623

Kategória:

Ezoterika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A legnagyobb Titok - Amint megismered, szabaddá válsz!

Eredeti ár:

5 990 Ft (megtakarítás: 599 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek