-20%
- A kormánybuktatások kézikönyve 1.:
"E kötet tartalmának az ismeretéért egyes országokban letartóztatás, hét év börtön jár, és a könyvet árusító üzleteket felgyújtják. A kormánybuktatás kézikönyve cím talán ezért is, annyira ráhozta a frászt hazánk egyik nagy nyomdájára, hogy látatlanban, a kötetbe bele sem nézve visszadobták, politikai okokból. Mint a 80-as években. Mintha a Fidesz-uralom ellen szerveznénk lázadást. Épp ellenkezőleg. Mi egy népakarat nemzeti kormányának és mindannyiunknak a védelmére adjuk közre ezt a Gene Sharp-féle tudományt. Azért ismertetjük, hogy a zsoldos-ellenzék ne tudja legyőzésünkhöz felhasználni. Ha pedig a jövőben egy magyarellenes párt kerülne hatalomra, s újra elkezdené Magyarország rabszolgasorba döntését, akkor meglenne a módszerünk ahhoz, hogy felszámoljuk és elkergessük őket, (ahogyan a diktátorokat is). Aki tehát ellenünk van, az a nemzete ellen van. A címet megváltoztattuk, hogy szalonképesebbek legyünk. Íme: A kormánybuktatások kézikönyve. Szabad az országunk, nem vagyunk betiltva!
Sok érdekességet kínálunk. Titkokat is. talán olvasóink számára is kiderül majd, hogy aTV-székház ostroma, a Kossuth téri tüntetés,... és a többi is megrendelt, fizetett volt és még izraeli katonákat is bevetettek, hogy a későbbi, kijevi Maidan főpróbája lehessen. "(A Szerzők)

- (Hazugság, hogy) Obama elkergeti Orbán Viktort:
Támadás kívülről, belülről, minden irányból a magyarok ellen. Lucifer és Al Capone szelleme a háttérben. Facebook-gondok!

"E kötetet annak a nemzeti kétharmadnak ajánljuk, amelyik a 2010-es választásokon győzelemre segítette Orbán Viktort, s vele elindítottak egy új független, szabad Magyarország-korszakot, amelyet most el akarnak tiporni. Kérjük, ne hagyják ezt, tartsanak ki a mindenhonnan, minden sorból kilógó hazájuk mellett." (A Szerzők)
Ár: 3 192 Ft    
Megtakarítás: 798 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

520 g

Méret:

132 x 205 x 35

Oldal:

480 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638769749

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A kormánybuktatások kézikönyve I. / (Hazugság, hogy) Obama elkergeti Orbán Viktort

Eredeti ár:

3 990 Ft (megtakarítás: 798 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek