100 otthon elvégezhető kísérlet nemcsak gyerekeknek
-20%
A természettudományos ismeretek megértésének elengedhetetlen alapja a felfedezés, a kísérletezés öröme. Sokkal könnyebb az új ismeretek elsajátítása, ha a gyermeknek van már rálátása az adott témakörre. Éppen ezért ez a könyv már óvodás korú gyermekek részére is tartalmaz néhány egyszerű feladatot a körülöttük lévő környezet megismerésére, természetesen felnőtt segítsége mellett. A könyv mégis elsősorban 9 év fölötti gyermekek részére készült, de akár felnőttek is könnyedén ráakadhatnak az őket érdeklő feladatokra. Ezért ajánlom ezt a könyvet szinte az egész család részére.

A könyv 100 otthon elvégezhető kísérletet tartalmaz, mely folytatása A Kísérletezés varázslatos világa című könyvnek, de mégis más. Mivel folytatás, ezért tartalmaz olyan feladatokat, amelyek az előző 100 kísérlet valamelyikére épülnek, de a kísérletek ettől függetlenül is elvégezhetőek. Kicsit más, mivel a legtöbb esetben valamely, a háztartásban megtalálható eszköz köré épülnek a feladatok, melyekkel tovább bővítheti a gyermek a fizikai, kémiai és biológiai ismereteit.

Az egyes feladatokhoz egyszerű, a háztartásokban megtalálható eszközökre, alapanyagokra lesz szükség. A könyvben szereplő kísérletek nem veszélyesek, de bizonyos lépéseknél, illetve kísérleteknél felnőtt jelenléte szükséges, néhol pedig elengedhetetlen.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

830 g

Méret:

214 x 302 x 13

Oldal:

142 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött

ISBN:

9631219883

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A kísérletezés varázslatos világa 2.

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek