-20%
Bármily meglepő, de még mindig Zsigmond király korába kalauzol el bennünket új könyvében Gáspár Ferenc, hiszen a címbeli holló már a Hunyadiakra utal. Hunyadi János meg is jelenik a regény lapjain, mégsem ő az egyedüli főszereplője ennek a varázslatos könyvnek, melyben egyszerre kavarog múlt és jelen, így többek között Husz János egykori pere és a mai -immáron legénnyé serdült- Johnny egy komolyabbá váló szerelme osztálytársa, Claire iránt.
Hogy miképpen kerül össze korunk New Yorkja és a XV. századi Magyarország, az nem kérdés annak, aki a szerző korábbi műveit olvasta. Azoknak viszont, akik most találkoznak először az ifjúsági regényciklussal, eláruljuk, hogy Johnny nagypapája magyar, sőt egyenesen a híres-neves Lackfi család leszármazottja. Ezért kezd el Johnny komolyabban foglalkozni a magyar történelemmel, s ezért keveredik néha egészen misztikus úton-módon a régmúlt történéseibe.
Johnny története ezúttal csupán követi a középkori eseményeket, mintegy alsó szólamként kísérve azokat, főképpen Tar Lőrincét, a pokoljáró lovagét, akinek - mint ahogy talán Johnnynak is- sikerül végül megtalálnia még gyermekkorában elvesztett hitét, mely nélkül nem élhet az ember.
Ár: 944 Ft    
Megtakarítás: 236 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

300 g

Méret:

136 x 203 x 15

Oldal:

256 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9638674876

Kategória:

Akciós Könyvek!

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A holló felrepül

Eredeti ár:

1 180 Ft (megtakarítás: 236 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek