-40%
A floridai Stuartban, egy csendes tengerparti kisvárosban a saját ágyában huszonhét késszúrással megölnek egy gyönyörű nőt. Hamarosan letartóztatnak egy helyi bajkeverőt, és mivel a tárgyaláson bűnösnek találják, halálra ítélik.
Tizenkét évvel később új bizonyítékok merülnek fel, így a miami ügyvéd, Gail Connor úgy dönt, elvállalja az ügyet annak ellenére, hogy vőlegénye, az elsőrangú bűnügyi ügyvéd, Anthony Quintana figyelmezteti, ne bonyolódjon bele. Ám Gailnek elég belenéznie a tárgyalás jegyzőkönyvébe, hogy tudja: az ítélet téves, s meg kell akadályoznia a kivégzést.
Az idővel folytatott elkeseredett versenyfutás arra készteti Gailt, hogy büszkeségét félretéve Anthony segítségét kérje. Minden erejüket latba vetve próbálják megtalálni az igazi gyilkost. De arra a kapzsiságra, megtévesztésre és kegyetlenségre, amely a több évvel azelőtt elkövetett brutális gyilkosság hátterében áll, ők sincsenek felkészülve. Immár semmi sem védheti meg őket attól, hogy egy szörnyű bosszúhadjárat célpontjaivá váljanak. (8/4)
Ár: 1 376 Ft    
Megtakarítás: 918 Ft, azaz 40 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

310 g

Méret:

110 x 180 x 30

Oldal:

424 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633709283

Kategória:

Krimi

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A halál árnyékában

Eredeti ár:

2 294 Ft (megtakarítás: 918 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek