A gyermekvédelem elméleti alapvetése
-20%
"Sokan mondják, hogy íróasztal mellől nem lehet gyermekvédelmi tevékenységet végezni. A gyakorlatban tevékenykedő szakemberek viszont gyakran említik, mikor egy-egy jó "fogást" látok munkájukban, hogy nem tudnak, nem akarnak, nincsen idejük írni.
Így van, aki ír, s van, aki átgondolja a leírtakat, s azt végiggondolja a gyakorlat mentén. A gyakorlat az elmélet nélkül olyan lenne, mint a tervrajz nélküli házépítés. Nem véletlen, hogy jogszabály bizonyos tevékenységeket tervdokumentáció meglétéhez köti. A tervdokumentáció elkészítéséhez pedig komoly elméleti tudásra van szükség.
Valahogy így van ez a gyermekvédelemben is. Vannak fogalmak, elvek, amelyek mentén meg kell tervezni a gyakorlati tevékenységet, amit aztán végre lehet hajtani (persze szükség esetén kritikával).
Ahogy a tervrajz a kivitelezőt átgondolásra, megfontolásra, mérlegelésre készteti, úgy a gyermekvédelmi tevékenység elméleti megtervezése nagyfokú összpontosítást, odafigyelést követel meg a mindennapok gyakorlatát végző szakemberektől." (A szerző)
Ár: 1 344 Ft    
Megtakarítás: 336 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

130 g

Méret:

140 x 200 x 9

Oldal:

120 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639957015

Kiadó:

Pont Kiadó

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A gyermek védelme

Eredeti ár:

1 680 Ft (megtakarítás: 336 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek