A három grácia-trilógia II.
-20%
EGYIKE A HÁROM ELÁTKOZOTT GRAYDONI GRÁCIÁNAK: HA NEM SZERELEMBŐL MEGY FÉRJHEZ, JEGYESÉRE LESÚJT A HALÁL

Lady Catherine Miltonra, amikor lemarad a társaságtól egy vadászaton, haramiák támadnak rá. Ross Dunbar, a bősz skót siet a segítségére. A fiatalember VII. Henrik vendégeként - voltaképpen túszaként - tartózkodik az angol udvarban: a király így akarja biztosítani, hogy Ross atyja felhagyjon kedvenc időtöltésével, a határ menti fosztogatással és portyázással.
Noha a haramiákat együttes erővel sikerül megfutamítaniuk, a fiatalok kénytelenek az éjszakát kettesben tölteni az erdőben. A szokások és az illem megkövetelné, hogy azonnal összeházasodjanak, ám erre egyikük sem hajlandó. Cate, nehogy beteljesedjék az átok, inkább vállalja, hogy folt esik a becsületén, Ross pedig családja és népe elleni árulásnak érezné, ha angol nőt venne feleségül.
Henrik utasításának azonban nem szegülhetnek ellen. Amikor híre jön, hogy ír és német csapatok támogatásával egy trónkövetelő partra szállt Angliában, a király oltár elé parancsolja a párt, Rossnak nászajándékul birtokokat adományoz a skót határ mentén, hogy ott készüljön fel a védekezésre.
Úgy tűnik, Ross sorsa elrendeltetett: ha nem az átok végez vele, akkor az ellenség kardja - egy olyan háborúban, amelyet nem is érez magáénak.
Ár: 2 559 Ft    
Megtakarítás: 640 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

470 g

Méret:

143 x 210 x 31

Oldal:

368 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636354527

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A grácia bűvöletében

Eredeti ár:

3 199 Ft (megtakarítás: 640 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek