-20%
Huszonkét év, húsz edzőváltás, tizenhét szakember. Akad közöttük olyan, aki mindent megnyert, pár héten belül mégis a távozását követelték labdarúgói. Volt olyan, aki még ötvenévesen is olyat mutatott a pályán a játékosainak, hogy azok nem hittek a szemüknek. Egy harmadikról azt mesélték, a legapróbb részletekre is figyelt, viszont sokszor összekeverte a labdarúgóit. Volt, aki máig az egyik legnépszerűbb -sokan őt akarják-, de talán neki egy életre elment a kedve az edzősködéstől. Akadt, akinek a magyarországi karrierje tört ketté azzal, hogy leült a ferencvárosi kispadra. De volt olyan is, aki túllépett a nehézségeken, és jelenleg az egyik legkelendőbb magyar szakember a világon.
Edzők, akik életük nagy lehetőségeként vágtak bele a zöld-fehér kalandba, de sokuk már más emberként távozott az Üllői útról. Most, évekkel a szerepvállalásuk után őszintén mesélnek a Ferencvárosnál töltött időszakukról: sikerekről, kudarcokról és arról, megérte-e a Fradi trénerének lenni?
A mesterek mellett megszólalnak az elmúlt két évtized meghatározó zöld-fehér játékosai, vezetők, munkatársak, újságírók és szurkolók.
Ár: 2 952 Ft    
Megtakarítás: 738 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

550 g

Méret:

164 x 234 x 17

Oldal:

256 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630846486

Kiadó:

Inverz Media

Kategória:

Sport

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A Fradi mestere voltam

Eredeti ár:

3 690 Ft (megtakarítás: 738 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek