-20%
A valóban élt, népszerû tizenhetedik századi színésznõ, Nell Gwynn kalandos élete és csodálatos személyisége kel életre a könyv lapjain, aki még II Károly angol király szívét is meghódította.
A megtörtént események alapján írt regény a tizenhetedik századi Anglia izgalmas világába kalauzolja az olvasót London nyomornegyedein és feslett színházain át, a királyi udvarig. Mindeközben a káprázatos és tehetséges színésznõ Nell Gwynn üstökösként tör az ég felé, s még II. Károly angol király szívét is rabul ejti - és kora egyik leghíresebb kurtizánja lesz...
A gyönyörû és szellemes Nell Gwynn szegény családba született, és még szinte kislány volt, mikor zsarnokoskodó anyja otthonát az örömlányok kíméletlen életére cserélte. Megtapasztalja a romlás és a szenvedély rejtelmeit, hamarosan azonban elcsábítja a színház izgalmas, varázslatos világa. Pajkos, vidám természete és érzéki bája révén felvételt nyer a Király Társulatába, és az újonnan nyitott színházak egyik elsõ színésznõje lesz. Tehetsége és megnyerõ személyisége által rajongók seregeit láncolja magához.
II. Károly uralkodása alatt Angliában minden idõk legdekadensebb udvari élete zajlik. A királyt varázslatos szeretõk egész serege veszi körül. Amikor a bûbájosan érzéki Nell felkelti az uralkodó figyelmét, a lány élete olyan fordulatot vesz, amelyrõl korábban álmodni sem mert volna.
Nell testestõl-lelkestõl átadja magát II. Károlynak, így aztán kénytelen kitenni magát a királyi udvar kegyetlen és kiszámíthatatlan alattvalóinak és azok végeláthatatlan taktikázásainak is.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

440 g

Méret:

150 x 207 x 30

Oldal:

340 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636354015

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A darling szajha

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek