-20%
"Nem kellett volna megölniük... hiszen nem ivott a csontoltárból"

San Franciscóban halálra késelnek egy hajléktalan asszonyt, aki már régóta számított erre a támadásra - rejtélyes utolsó szavai egy évtizedek óta eltemetett titokra utalnak, amely megváltoztatta a történelmet.
Galvestonban egy haldokló öregember hátborzongató titkokat gyón meg - "Nem az vagyok, akinek gondoltok" -, hogy figyelmeztesse a fiait a rájuk leselkedő veszélyekre.
Massachusettsben egy nagy hatalmú milliárdos és egy hidegvérű bérgyilkosnő szövetkezik egy súlyosan kompromittáló film megszerzésére.
Minden szál egy nőhöz vezet, aki évtizedekkel korában megszökött egy szovjet büntetőtáborból, és magával vitte egy ősi tudás titkát, amelyért a szereplők a lelküket is eladnák.
E veszélyes hálóba kerül bele a sorsa elől futó Ry O'Malley és Zoe Dmitroff, a San Franciscó-i ügyvédnő, aki rég halottnak hitt nagyanyjára ismer a megkéselt hajléktalan öregasszonyban.
A közel egy évszázadra visszanyúló véres macskaegér játék a fagyos szibériai tundrán indul, és ott is ér véget, miközben Párizstól Budapestig, Szentendrétől Szentpétervárig folyik a hajsza egy ősi ikonban elrejtett titok, és a megvédelmezésére hivatott őrzők nyomában.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

430 g

Méret:

120 x 196 x 35

Oldal:

590 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9636895051

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A csontoltár

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek