Receptekkel
-0%
Mi lenne a mediterrán konyhából olívaolaj nélkül? Szinte elképzelhetetlen! Az olívaolaj az egész mediterrán térségben a konyha legfontosabb alapanyaga. Ez a mediterrán étkezés lelke, és ez tette világhírűvé. A kiváló, azaz extra szűz minőségű, biológiai termesztésű olívaolaj ma keresettebb, mint valaha. Mesterszakácsok, a teljes értékű ételek mesterei, táplálkozási szakemberek és egyre több orvos is ajánlja mint egészséges táplálékot és sok esetben betegségek gyógyítóját. Megkezdődött a természet egyik legősibb kincsének rég várt reneszánsza. Az olajfa minden más kultúrnövénynél jobban rányomja bélyegét a mediterrán térség tájaira. Egy az olívaolajjal foglalkozó könyv szerzőjének számára a földnek ez a darabja "a civilizáció bölcsője". Hiszen az olajfa hazája, a Földközi-tenger térsége, civilizációnk születési helye is egyben. Ezért vágyakozunk annyira délre? Legalábbis én itt érzem magam otthon, és azt képzelem, hogy ott vannak a gyökereim. Csak így találok magyarázatot arra, hogy miért van rám ilyen nagy hatással az olajfa, és ennek a tájnak más fafajtái is. Ezzel a könyvvel kedvet szeretnék csinálni minden kételkedőnek a legtermészetesebb ősi termékhez. Mert a kiváló minőségű olívaolaj egészségi és kulináris szempontból is egyszerűen nélkülözhetetlen. Sok napsütéses órát és - kiváltképp az ínyenceknek - a csodálatos olívaolaj élvezetéhez sok örömet kíván a Szerző. (28/4)
Ár: 1 500 Ft    
Megtakarítás: 0 Ft, azaz 0 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

480 g

Méret:

-

Oldal:

116 oldal

Kötésmód:

KÖTVE

ISBN:

9789639560475

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A csodálatos olíva

Eredeti ár:

1 500 Ft (megtakarítás: 0 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek