-20%
A két hatalmas birodalom, Róma és Párthia között fekszik Palmüra apró sivatagi királysága. Párthia már régóta igyekszik uralma alá hajtani Palmürát, hogy támadást indíthasson ellensége, Róma provinciái ellen. Hogy megvédjék a birodalmat, a Macro praefectus és Cato centurio vezette II. illír cohorsnak fel kell készülnie a hadjáratra.
Ám Palmüra királyi udvarában nyílt lázadás tör ki, ezért Macrót és Catót egy kis harci különítménnyel elküldik, hogy védjék meg az uralkodót és őrizzék a határokat. Amikor azonban Párthia hírét veszi a római katonai jelenlétnek, háborúra készülve összegyűjti seregeit. Miután a párthusok megtámadnak néhány előretolt római hadállást, Macro cohorsának nem marad más választása, mint üldözőbe venni az ellenséget a távoli és alattomos vidéken.
De nem Párthia az egyetlen ellenség, amivel a rómaiaknak szembe kell nézniük, Macro és Cato egy régről ismert árulóval is szembekerül. A béke megőrzése még sosem volt ilyen nehéz és veszélyes, a cohorsnak pedig minden erejét össze kell szednie, hogy a végsőkig harcoljon.
Ár: 2 399 Ft    
Megtakarítás: 600 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

400 g

Méret:

142 x 208 x 0

Oldal:

352 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9634261919

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Történelem

Sorozat:

-

Eredeti cím:

A Centurio

Eredeti ár:

2 999 Ft (megtakarítás: 600 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek