-10%
Jamie Oliver az elmúlt 20 év alatt "tévés szakácsból" a gasztronómia megkerülhetetlen alakjává vált. Népszerűsége A pucér szakács (2002) magyar megjelenése óta itthon is töretlen, "éves rutinná" vált, hogy majd minden ősszel megjelenik egy új Jamie-könyv, hogy a lelkes olvasók újabb és újabb Jamie-fortélyokkal ismerkedhessenek meg. A 16 könyv közül az elfoglalt vacsorafelelősök elengedhetetlen "társai" a 30 percesek, a 15 perces kaják és az 5 hozzávaló.

Ennek a sornak a következő darabja a 7-féle című idei könyv, amely új ötleteket ad ahhoz, hogy hogyan használjuk fel jól ismert és kedvelt hozzávalóinkat. "Nincs időm főzni és beszerezni a "flancos" hozzávalókat, nincs ötletem, nem tudom, mit főzzek, megragadtam a rutinnál" - ezekre a jól ismert napi gondokra kínál megoldást Jamie új könyve.

"A 7-félét tekintsétek az 5 hozzávaló párdarabjának - itt is fő az egyszerűség, minimális erőbedobással maximalizáljuk az ízeket, jól akarjuk érezni magunkat, és rendszeresen elkészíthető, megbízható, szuperízletes receptekre vágyunk. Pontosan ez rejlik a következő oldalakon."
Ár: 7 110 Ft    
Megtakarítás: 790 Ft, azaz 10 %

Állapot:

Előrendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

g

Méret:

Oldal:

320 oldal

Kötésmód:

kemény kötés

ISBN:

9789633557020

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

7-féle - Egyszerű ötletek a hét minden napjára

Eredeti ár:

7 900 Ft (megtakarítás: 790 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek