-20%
A harmincas éveinek elején járó Suzan egy nemzetközi nagyvállalat budapesti egységének alkalmazottja, aki saját intelligenciájának és szakmai igényességének köszönthetően fut be irigylésre méltó karriert. Egyik legfőbb célja, hogy albérletét saját lakásra váltsa, ennek érdekében gyakran szabadidejét is munkájának rendeli alá, ezzel együtt már-már tartósnak mondható párkapcsolata is felbomlik.
A fiatal nő magánéletének vonalvezetése lényegesen eltér karrierjének kiegyensúlyozottan emelkedő görbéjétől: Suzan EKG leletén a szív egyetlen rezdüléseiről tanúskodó hullámok rajzolódnak ki. A párkapcsolati sikertelenség oka, hogy Suzan nem képes vérrel-verejtékkel megharcolt önállóságát az érzelmi függőség oltárán feláldozni. Szerelmi életének legnagyobb kihívása az önzetlen szeretet képessége, melynek eléréséhez lelki megújulásra van szüksége, ami kis szerencsével és külső támogatással akár sikerülhet is.
A szerző mély empátiával közelíti meg a fiatal, független nő sajátos élethelyzetét. Álszent igyekezet lenne részéről a szingli karakterhez kötődő sztereotípiák megcáfolása, azonban a könnyelmű életvitel látszatával szemben érzékeltetni szeretné a sikerek mögött álló erőfeszítéseket, a lehetőségekkel járó felelősséget, a bizalomból eredő sérülékenységet is. Suzan, korosztálya többi tagjához hasonlóan, új kihívások előtt áll, útját maga járja, saját ösvényét maga tapossa ki. Kívánjuk neki, hogy lendületét és optimizmusát megőrizve tudása bölcsességben, szabadságszeretete autonómiában, jóléte pedig boldogságban teljesedjen ki!
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

340 g

Méret:

130 x 200 x 25

Oldal:

432 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630875899

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Suzan pont hu

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek