A rock koronás királyainak teljes, képekkel illusztrált története
-20%
A felvillanyozó előadásairól elhíresült és zenéjük miatt sokak által szeretett Queen a rockzene egyik legmaradandóbb hagyatékát alkotta meg. A hihetetlen sikereket elért zenekarról szóló könyv többek között a következőket tartalmazza:
-Több mint ötszáz a világ különböző pontjain készült fényképet és egyéb alkotást, beleértve színpadi és színpadon kívüli felvételeket (melyek közül több tucat most először kerül nyilvánosságra), plakátokat, szórólapokat, backstage-belépőket, jegyeket, pólókat, nagy- és kislemezeket.
-A zenekar különlegesen megírt történetét és átfogó diszkográfiáját a híres brit rockzenei író, Phil Suctliffe tollából.
-Történeteket és visszaemlékezéseket olyan magasan jegyzett rockzenei szakíróktól és fotósoktól, mint Jon Bream, Jim Degoratis, Harry Doherty, Greg Kot, Daniel Nester, Denis O'Regan, Michael Putland, Mick Rock, Sylvie Simmons és sokan mások.
-Exkluzív bepillantásokat, személyes tárgyakat és különlegesen ritka fényképeket Peter Hince-től, a turnészemélyzet vezetőjétől, valamint az együttes menedzserétől és barátjától, Reinhold Macktől.
-Valamint megjegyzéseket és visszaemlékezéseket Billy Squiertől, aki a Queen és Freddie Mercury előadótársa és régi barátja volt hosszú éveken át. Megszólalnak még: Slash, Tommy Lee (Mötley Crüe), Chris Squiere (Yes), Rob Halford (Judas Priest), Geddy Lee (Rush), Neil Diamond, Tom Morello (Rage Against the Machine), Adele, Kid Rock és sokan mások.
Ár: 4 792 Ft    
Megtakarítás: 1198 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1680 g

Méret:

244 x 284 x 26

Oldal:

288 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9632661827

Kategória:

Zene

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Queen

Eredeti ár:

5 990 Ft (megtakarítás: 1198 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek