A beavatás képlete
-20%
Mi történik akkor, ha valaki keresztülmegy a beavatáson, és mi történik, ha nem? Egyáltalán mi az a beavatás?

Az Omyno első részének hatalmas sikere után végre itt a második kötet, amelyben a szerző folytatja elkeseredett, nevettető és sokszor számára is meglepő eredményekkel járó kutatását. Teszi mindezt azért, hogy ráleljen az élet megoldó képletére. A rejtélyes Omyno-képlet sokakat foglalkoztat, és rengeteg kérdést vet föl. Mivel a regény egészen egyedi hangvételben közelít a misztikus témához, egyszerre képes megszólítani a tapasztaltabbakat, a keresőket és a kételkedőket.
Bár a világ egyre nagyobb izgalommal várja a decemberi világvégét, a könyv gondolatisága mindenki számára világossá teszi, hogy ennyire egyszerűen nem fogjuk megúszni a dolgot.
Az Omyno végtelen lehetőséget jelent mindenki számára. Omyno kódja pedig mindenkinek van, akár tudomást vesz róla akár nem.
Salinger Richárd lenyűgöző regénye olyan emberekről szól, akik nem tudják, hogyan kellene a külső világot összeegyeztetniük a belsővel. A különböző próbálkozások rendkívül szórakoztató helyzetekbe sodorják a szereplőket, és miközben az olvasó nagyokat nevet, lassan keresztülutazik egy olyan világon, amelyet feltehetően mindig is szeretett volna megismerni.
Az Omyno-regények egymástól függetlenül is olvashatóak, érthetőek. Ez egy olyan világ, amihez bármikor lehet csatlakozni.
Ár: 2 800 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

380 g

Méret:

135 x 195 x 18

Oldal:

356 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630839341

Kiadó:

Omyno Kft.

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Omyno II.

Eredeti ár:

3 500 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek