Válogatott írások, interjúk 2002-2009
-20%
"Örömömre szolgál, hogy átnyújthatom Önnek ez a válogatást, amely az elmúlt hét esztendő cikkeiből, beszédeiből és interjúiból készült.
A könyvben publikált válogatott írásokkal szeretném bemutatni, hogy mit gondolok a világról, a társadalomról, magáról az emberről.
A kötet alapján a kedves olvasó véleményt formálhat hitvallásomról, arról, hogy számomra a baloldali gondolkodás és cselekvés a nemzeti elkötelezettséggel való szerves egybefonódást is jelenti. Már régóta vallom, hogy a mostani globalizált világban is mindenekelőtt az ország és a nemzet érdekeit kell érvényesíteni. Úgy gondolom, hogy a magyar társadalom felzárkózó modernizációját semmiképpen nem alapozhatjuk elévült neoliberális elvekre és lejárt receptekre.
A társadalmi és politikai folyamatokat figyelve, egyre gyakrabban és erőteljesebben hívtam fel a figyelmet kritikus önvizsgálatra. Azt a tükröt ajánlottam, amit a rendszerváltás vesztesei tartanak elénk.
Remélem, hogy ez a könyv kendőzetlenül bemutatja azt az értékrendet, amely a sajátom, és amellyel mindig is szolgálni akartam a közösség - a szülőföldem, a városom, Magyarország és Európa - érdekeit." (A szerző)
Ár: 1 440 Ft    
Megtakarítás: 360 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

240 g

Méret:

135 x 200 x 11

Oldal:

204 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9630690201

Kategória:

Közéleti

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Kendőzetlenül

Eredeti ár:

1 800 Ft (megtakarítás: 360 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek