-20%
Robert Fico az akkori miniszterelnök és a belügyminiszter, Robert Kaliňák több, mint gyanús módon a legordenárébb bulvárt megszégyenítő gátlástalansággal azonnal lecsapott az "ügyre"... Rendkívüli sajtóértekezletükön azzal vádolták meg Hedviget, hogy hazudik és csak kitalálta a vele történteket. Olyan bizonyítékokat prezentáltak akkor, amelyek sajnos sokakat megtévesztettek.
Hónapoknak kellett eltelnie ahhoz, hogy kiderüljön, az állam képviselői, legmagasabb rangú közjogi méltóságai a maffia szintjére süllyedve vezették félre a közvéleményt!
"Úgy gondolom, aki ezt az ügyet nem figyelte napról napra, annak már nem lehet áttekintése róla, mert annyira szövevényes. Hedvignek, meg az ő pártján állóknak, az ügyvédjének és a pszichiáterének nem is volt különösebb tere arra, hogy mindent részletesen elmagyarázzon, ráadásul az emberek fejében az maradt meg, amit a közjogi méltóságok mondtak az ügyről" - mondta Vrabec Mária. A könyv minden fejezetének elején kronológia, időrendi összefoglaló található arról, mi történt az adott időszakban. "Utána elmondja Hedvig, hogyan élte át ezt az időszakot. Majd amikor belépnek a történetbe, amikor szereplőivé válnak az egésznek, akkor elmondja az ügyvéd és a pszichiáter is, hogyan látta az eseményeket, milyen hatást gyakorolt rájuk. Lényegében egy autentikus összefoglalóról van szó"
Ár: 1 992 Ft    
Megtakarítás: 498 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

x g

Méret:

x

Oldal:

x oldal

Kötésmód:

x

ISBN:

9788097058852

Kiadó:

LOAR Kft.,

Kategória:

Dokumentumregény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Hedvig

Eredeti ár:

2 490 Ft (megtakarítás: 498 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek