Hogyan legyünk mesterszakácsok a saját konyhánkban?
-20%
Ha valaha is úgy vélte, hogy a szakácskönyvek vagy a tévés szakácsok receptjei túlságosan bonyolultak, most megváltozhat a véleménye.
A Főzőiskola könnyen követhető leírásai lépésről lépésre végigvezetik mindazokon a konyhai eljárásokon, amelyek ismeretében nagyszerű szakács válhat Önből. Megmutatja, hogyan váljon profivá a konyhában minden téren, a besamelmártás készítésétől a halfilézésen vagy a zselatin felhasználásán át a tésztagyúrásig, a tortalapok vagy a kenyér sütéséig.

Akár meglévő ismereteit akarja kiegészíteni, akár teljesen új technikákat szeretne elsajátítani, a részletes leírások és az egyes lépéseket illusztráló fényképek biztosítják, hogy a piskóta elkészítés ugyanolyan egyszerűnek fogja találni, mint a paradicsom hámozását. A könyv több mint 2520 olyan eljárást mutat be, amelyek segítéségével lenyűgözheti barátait és családtagjait gasztronómiai teljesítményével.
Ár: 5 592 Ft    
Megtakarítás: 1398 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

1280 g

Méret:

224 x 280 x 23

Oldal:

256 oldal

Kötésmód:

cérnafűzött kötött, védőborító

ISBN:

9636892760

Kategória:

Gasztronómia

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Főzőiskola - Konyhai technikák lépésről lépésre

Eredeti ár:

6 990 Ft (megtakarítás: 1398 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek