-20%
Cath imádja Simon Snow-t.
Oké, Simon Snow-t mindenki imádja...
Ám Cathnek az egész élete abból áll, hogy rajong - és ehhez nagyon ért. Cath és Wren, az ikrek kisiskolás korukban menekültek a Simon Snow-sorozathoz, miután anyjuk kilépett az életükből. Elolvasták a Simon Snow-könyveket. Újraolvasták őket. Beköltöztek a Simon Snow-fórumokra, továbbírták Simon Snow történetét.
Cath testvére nagyjából kinőtt a rajongásból, de Cath nem bír túllépni rajta. Nem is akar.
Most, hogy felvették őket a fősulira, Wren közli Cathel, hogy nem akar együtt lakni vele... Az a nagy kérdés: kibírja-e Cath úgy, hogy Wren nem fogja a kezét? Elég nagy már ahhoz, hogy a saját életét élje? Egyáltalán fel akar-e nőni?

Szuper történet a családról, a fantáziákról, az első szerelemről a nagykorúság küszöbén. A főiskolát kezdő ikerpár - a külsőn kívül - szinte mindenben különbözik: Wren folyton zizeg, bulizik, randizik, tele van baráttal, míg tesója, Cath a koleszban gubbaszt, folyton magányosan és morcosan. Sikerül-e mindkét lánynak önmagára találnia úgy, hogy közben ne veszítsék el egymást?

Rainbow Rowell mindi olyanokról ír, akiknek be nem áll a szájuk. Meg olyanokról, akik zűrösek. És olyanokról, akik szerelmesek lesznek...
Ár: 2 600 Ft    
Megtakarítás: 650 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

560 g

Méret:

137 x 212 x 35

Oldal:

448 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632445847

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Fangirl

Eredeti ár:

3 250 Ft (megtakarítás: 650 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek