-0%
Az olasz konyha olyan változatos, mint Itália vidéke - vallja a szerző, akire igaz, hogy úton-útfélen az evésen jár az esze. Fort bölcs megfigyelései és érzéki leírásai nem hagyományos útikönyvbe illőek. Kerüli a kliséket, újszerűen mutatja be az olasz vidéket és gasztrokultúrát, sőt a számunkra kevésbé ismert tájegységek elfeledett ízeit lopja vissza az asztalunkra, igazi kuriózumokkal ajándékozva meg olvasóit. Utazásunkat az olasz csizma orrán fekvő festői Calabria vidékén kezdjük, majd Nápoly felé vesszük utunk, és az Adria partjainál dübörgünk végig Vespánkon, Anconát, Ferrarát és Cremonát érintve egészen az észak-olasz Torinóig. A nagy út során ínycsiklandó pastákat, speciális húsételeket, a tenger gyümölcseinek legjavát és süteményfantáziákat kóstolgathatunk, sőt a szerző jóvoltából még a receptek is bekerülhetnek az otthoni gyűjteménybe. Kaland és kóstoló, ez az Enni való Itália titka, és mialatt lelki szemeink előtt megelevenednek Itália délceg tájai, Matthew Fort regényes receptkönyve minket is megfőz.
Ár: 999 Ft    
Megtakarítás: 0 Ft, azaz 0 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

390 g

Méret:

125 x 200 x 20

Oldal:

384 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9632540207

Kategória:

Szórakozás

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Ennivaló Itália

Eredeti ár:

999 Ft (megtakarítás: 0 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek