A tengerészgyalogos igazságszolgáltatás igaz története Vietnamban
-20%
Charles Henderson vietnami veterán felejthetetlen klasszikusaiban, "A mesterlövész"-ben és a "Silent Warrior"-ban bemutatta a vietnami frontéletet. Most egy drámai haditörvényszéki tárgyalás megrázó történetét írja le - egy háborút a háborúban, ahol a harc nem a győzelemért, hanem a túlélésért folyik.
Vietnamban nagy különbség van aközött, hogyan kellene zajlaniuk a dolgoknak, és hogyan zajlanak valójában. Az Egyesült Államok hadserege a "dzsungelszabályok" szerint próbálja megoldani a felmerülő problémákat, sok esetben a kényelmet helyezve az igazságosság elé. Erre a harcmezőre lép rá Terry O'Connor, a Legfőbb Katonai Ügyészség századosa - és a csata rögtön egy gyilkossággal kezdődik.
A dzsungelben eltöltött hosszú nap után Celestine Anderson közlegény visszatér a bázisára, ahol rasszista fehér tengerészgyalogosok kötekedni kezdenek vele. Valami elpattan benne, és a gyalogsági fejszéjét egyik sértegetője fejébe vágja. A tapasztalatlan O'Connort rendelik ki védőnek a látszólag egyszerű ügyben, ám a százados a vietnami konfliktus közepén köt ki, ahol a lövedékek felülírják a szabályokat, és a végső bíró a halál. A kegyetlenség és az igazságszolgáltatás igaz történetével Charles Henderson folytatja a hagyományt, és ismét a vietnami amerikai szerepvállalás sűrűjébe kalauzolja az olvasót.
Ár: 2 799 Ft    
Megtakarítás: 700 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Nem rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

660 g

Méret:

152 x 214 x 39

Oldal:

472 oldal

Kötésmód:

ragasztott kötött védőborítóva

ISBN:

9634262046

Kiadó:

Gold Book

Kategória:

Regény

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Dzsungelszabályok

Eredeti ár:

3 499 Ft (megtakarítás: 700 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek