-20%
Az "emlékezetes tehetség tollából" (Washington Post) - aki "Borges érzelmekkel telítve" (Toronto Globe & Mail) - olyan történetet írt, ami egyszerre fantasztikus történelmi rejtély, kísértő szerelmi történet és egy pillantás a megismerhetetlenre - nyomozás egy régen elveszett könyv után, ami tartalmazza azoknak az állatoknak a leírását, amik lemaradtak Noé bárkájáról.
Xeno Atlas Bronxban nőtt fel, szicíliai nagymamája állatok szellemeiről szóló különös történetei jelentették számára az egyetlen kiutat nyomasztó helyzetéből, amit anyja halála és szigorú tengerész apja eltűnése okoz. Egy tengerész iskolában, apja távollétében hirtelen, titokzatos körülmények között elképesztően gazdag lesz. Xeno gyermekkori érdeklődése az állatok iránt megszállottsággá válik: kutatni kezd a Bestiárium után. A középkori szöveg, ami 800 éve elveszett, állítólag tartalmazza a bárkára fel nem engedett állatok részletes leírását: griffek, szfinxek, hippogriffek, mantikórok - egy olyan elveszett világ eltűnt leszármazottai, ami néha átsejlik a miénken.
Xeno nyomozása New York-i bérlakásokból Vietnám dzsungelein át Európa ősi könyvtáraiba vezetnek - de csak saját családi titkainak feltárásával juthat el vágyai titokzatos tárgyához. Egy sokszínű regény, rengeteg intellektuális izgalommal: a Bestiárium az összetört szívek és a megváltás története.
Ár: 2 392 Ft    
Megtakarítás: 598 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

250 g

Méret:

145 x 205 x 0

Oldal:

312 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639828582

Kategória:

Thriller

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Bestiárium

Eredeti ár:

2 990 Ft (megtakarítás: 598 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek