-20%
Rocky Monroe balszerencséje legendás. Nem cáfol rá erre akkor sem, amikor egy rövid látogatásra New Yorkba kell utaznia, hogy a készülő Cupceke Imádók Klubjának könyvéről tárgyaljon. Mert nem az a legnagyobb pech, ha annak a férfinak a karjában találja magát, akit a világon a legkevésbé szeretne látni? De mit tegyen, ha éppen ő az a férfi, akiről gyerekkora óta álmodozik?
10 évvel ezelőtt Jayce Bello elhagyta nemcsak szülővárosukat, Sugar Creeket, hanem Rockyt magát is. A férfi nem is tehetett mást, hiszen Rocky akkor még kislány volt. Ráadásul a legjobb barátjának a kishúga. Mostanra viszont felnőtt, vonzó nővé vált.
Rocky viszont nem akarja elkövetni még egyszer ugyanazt a hatalmas hibát... egészen addig, míg újra nem érzi a mindent elsöprő vágyakozást a férfi után... Azt, amit csak Jayce Bello iránt érezhet. És újból csak bajba kerül a szerelemmel.
A Cupcake Imádók Klubjának következő története ismét tele van szerelemmel és szenvedéllyel, sok humorral és életszeretettel.

A Cupcake Imádók Klubjáról:
A Cupcake Imádók Klubjának rengeteg érzelemmel és érzékiséggel fűszerezett, igazi romantikus csemegéhez juthatsz. Lépj hát be bátran! Heti összejöveteleiken isteni sütemények készülnek, melyek tésztája a vidámság, krémje a szerelem, a hab pedig a szenvedély rajta.
Sugar Creek olyan kisváros, ahol mindannyian szívesen élnénk, hiszen a nagy családok minden vidámsága és szomorúsága, a titkok és szerelmek szövevényes szálai alakítják lakóinak életét. Köztük a Monroe családét, ahol a szereplők szeretnek, vétkeznek, okulnak a múltból, és közöse formálják jövőjüket.
Ár: 2 792 Ft    
Megtakarítás: 698 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

460 g

Méret:

125 x 200 x 25

Oldal:

400 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9639769595

Kiadó:

Ciotta, Beth

Kategória:

Romantika

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Bajban a szerelemmel

Eredeti ár:

3 490 Ft (megtakarítás: 698 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek