-20%
Sokunknak a táplálkozás csupán a létfenntartáshoz szükséges eszköz. Jó esetben két egyszerű szabályhoz tartjuk magunkat: akkor eszünk, amikor éhesek vagyunk, és azt, ami ízlik.
Minden egyes falattal sokmilliónyi különböző molekulát juttatunk a testünkbe. Enzimjeink segítségével azután megkíséreljük ezeket olyan molekulákká lebontani és átalakítani, amelyekre az élethez szükségünk van. Ezért a modern ipari társadalmak emberének vissza kell térnie ahhoz a táplálkozáshoz és életmódhoz, amely összhangban van biokémiájával és genetikájával. Hiszen csak a fajunknak megfelelő táplálkozás, illetve az aktivitás és a pihenés megfelelő ritmusa teszi lehetővé, hogy legyőzzünk a betegségeket.

Ma már tudjuk, hogy táplálkozási szokásaink tudatos megváltoztatásával és étrendünk szénhidráttartalmának csökkentésével aktívan léphetünk fel a rák és korunk többi rettegett civilizációs betegségeivel szemben, mint például a diabétesz, az Alzheimer-kór, a szív- és érrendszeri betegségek.

A könyv részletesen elmagyarázza a rák kialakulását majd több mint száz egészséges reggeli-, ebéd és vacsoraötlet, édes és ízletes desszertek, rágcsálnivalók receptjét írja le. Elmondja, hogy miért olyan fontos a testmozgás, és milyen sporttal léphetünk fel a leghatékonyabban a rák ellen. Segítséget nyújt abban, hogy milyen módszerekkel erősíthetjük a leghatékonyabban a testünket, és mit tehetünk a lelki egyensúlyért? A könnyen áttekinthető élelmiszer és alapanyag lista megmutatja, hogy melyek a legkedvezőbbek egészségünk szempontjából.
Ár: 3 120 Ft    
Megtakarítás: 780 Ft, azaz 20 %

Állapot:

Rendelhető

Nyelv:

magyar

Súly:

320 g

Méret:

165 x 235 x 0

Oldal:

200 oldal

Kötésmód:

ragasztott kartonált

ISBN:

9633410202

Sorozat:

-

Eredeti cím:

Az új rákellenes táplálkozás

Eredeti ár:

3 900 Ft (megtakarítás: 780 Ft)
Legutóbb megtekintett könyvek